úterý 19. ledna 2016

Rip it or Ship it TAG (Ell)


Tenhle Tag jsem objevila u Elly Knihomolky a spočívá v tom, že si zamícháte kartičky se jmény známých knižních hrdinů a poslepu tvoříte nové dvojice. Já jich pro vás mám 5, ale v blízké době rozhodně přijdou další podivné páry :)
America Singer a Day Wing
Ship it!

Rozhodně ano! Minimálně si myslím, že by byli skvělý parťáci na záchranu světa. America i Day pochází z chudších poměrů a rozuměli by si hned od začátku. Navíc by Day mohl krotit Ameriky šílené plány a ona by na něj dávala pozor.

Peeta Melark a Gideon de Villierse
Ship it!

Za začátku by se sice Gideon díval na Peetu z vrchu, ale po čase by z nich byli dobří parťáci. Horší už by sice byl jejich boj proti zlu, protože oba mají delší vedení :)

Gus Waters a Hazel Grace Lancaster
.
Ship it!

Tenhle pár samozřejmě shipuju i v knize, protože je prostě dokonalý :)
(Zkuste vymyslet přezdívku :) Gazel? Hus? Hazus? :D)

Manolito Brejloun a Margo Rothová Spiegelmanová
Rip it!

Dokážete si představit tajemnou Margo, kterou zbožňuje celá škola a už dodělala střední s Manolitem, který má vtipné průpovídky, je na prvním stupni základní školy a rozhodně by až ze Španělska nejel hledat šílenou teenagerku? Já ne :)

Maxon Schreave a Tris Priorová
Rip it!

Tenhle pár by nedopadl dobře. Tris potřebuje parťáka, který s ní nakope pár zadků a třeba i zachrání svět, ale Maxon by radši někoho, komu se může dvořit a koho si bude hýčkat. Tyhle dva k sobě prostě ne!

...
Doufám, že se vám Tag líbil, rozhodně čekejte pokračování, ke kterému možná přizvu i Ami (když nebude zlobit). Mě tvoření tagu bavilo, tak snad vás bavil taky. Mějte se krásně!
Ell

1 komentář: